Prajitura cu urda si capsuni

de DanielaDDB in Prajituri, 7 Iun 2013 | 10443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g capsuni
  • 300 g urda
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 1/2 cana zahar
  • 1 cana si jumatate de faina alba
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 sare
  • 3/4 cana lapte
  • 2 linguri vanilie
  • 1 zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu urda si capsuni:

Bati untul spuma cu zaharul, adaugi ouale si urda si amesteci pana se omogenizeaza bine. Apoi adaugi faina, zaharul vanilat, praful de copt, sarea si laptele, amestecand continuu. Cand totul s-a omogenizat, se toarna compozita intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se decoreaza cu capuni taiate in doua.

Se lasa la cuptorul preincalzit 45-50 min, la foc mediu. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu urda si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

DanielaDDB 1

09.06.2013, 10:17

atunci trebuie sa o incerci, mai ales (zic eu) ca urda e incorporata in compozitia de aluat.

Tabita _ 1

10.06.2013, 12:15

Bya Ralu 1

11.06.2013, 00:12

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rabarbar si capsuni